Jong geleerd is oud gedaan. Ook jongeren kunnen vrijwilligerswerk doen. En hoe! Welke toppers komen in aanmerking voor de Jonge Vrijwilligersprijs 2020? Bekijk de filmpjes! Vanaf half januari 2021 kun je op jouw favoriete Jonge Vrijwilliger stemmen.

Aileen van Lieshout

Aileen van Lieshout is een van de genomineerde jonge vrijwilligers van de Vrijwilligersprijs Medemblik 2020. Aileen is vrijwilligster bij Wildopvang de Bonte Piet. Ze verzorgt de binnengebrachte dieren, geeft ze medicatie, maakt de hokken schoon… Oftewel: Aileen heeft een groot hart voor dieren! Meer weten over de Bonte Piet en over Aileen? Bekijk het filmpje!

Noralhy Benjamins

Noralhy Benjamins is een van de genomineerde jonge vrijwilligers van de Vrijwilligersprijs Medemblik 2020. Noralhy staat wekelijks enthousiast op het voetbalveld van voetbalvereniging vv MOC om jongeren teams voetbaltraining te geven. Daarnaast is ze ook nog scheidsrechter. Meer weten over het vrijwilligerswerk van Noralhy? Bekijk het filmpje!

Rianne Beekes

Rianne Beekes is een van de genomineerde jonge vrijwilligers van de Vrijwilligersprijs Medemblik 2020. Rianne is vrijwilligster bij het label VrijetijdsbestedingNH van VrijwilligersNH. Als clubbegeleider zorgt ze voor meer beweging voor de cliƫnten van WilgaerdenLekerweideGroep. Daarnaast helpt ze als vrijwilliger bij de club bewegen op muziek, want werken met mensen met een beperking vindt ze echt super leuk!