Jong geleerd is oud gedaan. Ook jongeren kunnen vrijwilligerswerk doen. En hoe! Welke toppers komen in aanmerking voor de Jonge Vrijwilligersprijs 2019? Stem nu op jouw favoriete Jonge Vrijwilliger.

Aan de onderkant van deze pagina kun je je stem uitbrengen. Je kunt maar één keer stemmen!

Madelon Feld

Madelon Feld (19 jaar) is vrijwilligster bij Forever Young waar ze wekelijks kinderen vermaakt en begeleidt met sport en spel en knutselactiviteiten. Ook helpt ze mee met de grote activiteiten, zoals het zomerkamp en minikamp. Sinds dit jaar helpt ze ook mee met de organisatie van de Sinterklaasintocht. Madelon vertelt graag zelf in het filmpje waarom ze het zo leuk vindt!

Puck Markvoort

Puck Markvoort (11 jaar) is al twee jaar vrijwilligster bij LeekerweideGroep. Bijna ieder weekend maakt Puck kinderen en jong volwassenen met een ernstig meervoudige beperking aan het lachen! Ze zingt met ze, maakt eten klaar, maakt een wandelingetje, lakt de nagels, snoezelt met ze… Ook al vonden haar ouders haar twee jaar geleden te jong voor dit vrijwilligerswerk, ook al heeft ze twee pleegbroertjes met een beperking: Puck bleef volhouden dat ze het echt graag wilde. Twee jaar later is ze nog steeds actief en betrokken.

Twan van Neijenhof

Twan van Neijenhof (18 jaar) doet vrijwilligerswerk voor verschillende organisaties, zoals voor jeugdvereniging JoMeGiNi. Hij organiseert iedere week groepsavonden voor de jeugd (6-13 jaar) in Nibbixwoud. Ook zet hij zich in voor activiteiten als Sint Maarten, Sinterklaas en Kerst, regelt hij de verhuur van materialen en helpt hij bij het zwembad. Een echte manusje-van-alles!

Stemmen!

Wie moet er volgens jou winnen? Breng nu je stem uit!