Zonder vrijwilligers zou er in Medemblik een hoop veranderen. Vrijwilligers zijn onmisbaar in de gemeente! Welke vrijwilliger maakte dit jaar het verschil? Laat het ons weten door je stem uit te brengen!

Aan de onderkant van deze pagina kun je je stem uitbrengen. Je kunt maar één keer stemmen!

Tom en Alinda Kramer – Oppenhuis

Tom en Alinda Kramer – Oppenhuis zijn al bijna 11 jaar pleegouders bij Pleegzorg Parlan. Bij hen wonen twee kinderen en naast deze zorg en opvoeding bieden ze crisisopvang voor kortere perioden. Daarnaast zijn ze ook crisis pool pleegouders. Dan zijn ze enkele weken per jaar ook beschikbaar voor directe crisis plaatsingen. Tom en Alinda zijn erg belangrijk voor Pleegzorg Parlan!

Tiny Aker

Tiny Aker helpt al 20 jaar bij evenementen die LeekerweideGroep organiseert voor haar cliënten. Daarnaast is Tiny vrijwilligster bij de wandelclub in Wognum en Wervershoof en is ze actief bij een beautysalon in Wognum. Bovendien is Tiny een geweldige ambassadeur voor het promoten van vrijwilligerswerk binnen haar sociale netwerk. Een actieve dame!

Jolanda Karsten

Jolanda Karsten betekent veel voor Benningbroek! Ze regelt als vrijwilligster veel bij het zwembad en voetbalclub DESS. Binnen de voetbalclub heeft ze een meidenelftal op de kaart gezet! Jolanda organiseert ook leuke activiteiten zoals de nacht van DESS. Daarnaast is Jolanda ook vrijwilligster bij de carnavalsvereniging en organiseert ze de talentenjacht. Een veelzijdige vrijwilligster!

Stemmen!

Wie moet er volgens jou winnen? Breng nu je stem uit!