Zonder vrijwilligers zou er in Medemblik een hoop veranderen. Vrijwilligers zijn onmisbaar in de gemeente! Welke vrijwilliger maakte dit jaar het verschil? Half januari 2021 kan er gestemd worden, maar we stellen de toppers nu alvast aan je voor!

Zwantien Nijdam

Zwantien is vrijwilligster bij WonenPlus Andijk, Sorghvliet. Daar bemant ze de balie en brengt ze de nieuwsbrief rond. Daarnaast bezoekt ze de cliƫnten van Sorghvliet thuis, die een luisterend oor kunnen gebruiken. Ondanks dat Zwantien zelf in haar lange leven (80 jaar!) al veel heeft meegemaakt, kan altijd iedereen bij haar terecht. Wil je Zwantien iets beter leren kennen? Bekijk dan het filmpje!

Michael Laan

Micheal is op zijn 17e begonnen als vrijwilliger bij Sociaal Cultureel Centrum De Schoof in Wervershoof als jongerenwerker. Nu is hij sinds een jaar voorzitter en maakt hij zich hard voor het voortbestaan van de stichting. Weten wat Micheal nog meer doet en waarom voor hem dit vrijwilligerswerk zo belangrijk is? Bekijk het filmpje!

Andrea Stiene

Andrea heeft zelf een bloedziekte en zette daarom jaren geleden de Stichting Zeldzame Bloedziekten op. Ondanks dat ze zelf een herseninfarct heeft gehad, met alle gevolgen van dien, zet ze zich actief in voor mensen met een zeldzame bloedziekte. Meer te weten komen? Bekijk het filmpje van Andrea!

Stemmen!

Vanaf half januari 2021 kan er gestemd worden!