Samen staan we sterk! Dat geldt zeker voor vrijwilligersorganisaties. Met een enthousiast en betrokken team komen de mooiste projecten tot stand. Maak kennis met de genomineerde vrijwilligersorganisaties van 2020. Vanaf half januari 2021 kan er op jouw favoriet gestemd worden!

Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM)

Het reddingsstation van de KNRM in Medemblik biedt 24/7 hulp aan mens en dier op het IJsselmeer voor de kust van Medemblik. Dat varieert van motorpech en ernstige ongelukken tot het redden van gewonde dieren. Er zijn 12 vrijwilligers actief bij KNRM in Medemblik die de reddingsboten dag en nacht bemannen.

HomeStart, Humanitas

De vrijwilligers van Home-Start helpen ouders van gezinnen die een steuntje in de rug nodig hebben. Bijvoorbeeld gezinnen die nieuw zijn in Nederland en de taal niet goed kennen. De vrijwilligers helpen deze gezinnen met de Nederlandse taal en het uitbreiden van hun netwerk. Meer te weten komen over dit project van vrijwilligersorganisatie Humanitas? Bekijk het filmpje!

BON-theater

BON-theater organiseert twee keer per maand een voorstelling. Vele grote namen zijn al de revue gepasseerd in het theater. Acht vrijwilligers zorgen ervoor dat de inwoners van de gemeente Medemblik kunnen genieten van theatervoorstellingen dichtbij huis. Bekijk het filmpje en leer meer over het BON-theater in Medemblik!

Stemmen!

Vanaf half januari 2021 kun je hier je stem uitbrengen.