Veel mensen in Medemblik doen af en toe of regelmatig vrijwilligerswerk. En deze vrijwilligers mogen best eens extra in het zonnetje gezet worden! Daarom organiseert Vrijwilligerspunt jaarlijks de Vrijwilligersprijs Medemblik in samenwerking met de gemeente Medemblik. Wie worden in 2020 de winnaars van de Vrijwilligersprijs Medemblik? Daar heb jij als inwoner van Medemblik invloed op!

Drie categorie├źn De Vrijwilligersprijs Medemblik is onder te verdelen in drie categorie├źn: de Jonge Vrijwilliger (tot 23 jaar), de Vrijwilliger (vanaf 23 jaar) en de Vrijwilligersorganisatie. Er zijn dus drie winnaars van de Vrijwilligersprijs Medemblik.

Wie verdient volgens jou de prijs?
Iedereen kan tot 1 oktober vrijwilligers aanmelden voor de Vrijwilligersprijs Medemblik. Meld jouw favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie aan!

De genomineerden
De vakkundige jury beoordeelt alle aanmeldingen en kiest voor elke categorie drie genomineerden. Van alle genomineerden wordt een filmpje gemaakt waarin zij zich uitgebreid kunnen presenteren. De filmpjes worden vervolgens op 13 november op deze website geplaatst.

Stemmen en bekendmaking winnaars
Helaas hebben we door de verscherpte coronamaatregelen moeten besluiten de stemperiode en de bekendmaking van de winnaars van de Vrijwilligersprijs Medemblik te verplaatsen naar begin volgend jaar. De exacte datum is nog onduidelijk gezien het onvoorspelbare verloop van het aantal coronabesmettingen in Nederland.