Veel mensen in Medemblik doen af en toe of regelmatig vrijwilligerswerk. En deze vrijwilligers mogen best eens extra in het zonnetje gezet worden! Daarom organiseert Vrijwilligerspunt jaarlijks de Vrijwilligersprijs Medemblik in samenwerking met de gemeente Medemblik. Wie worden in 2019 de winnaars van de Vrijwilligersprijs Medemblik? Daar heb jij als inwoner van Medemblik invloed op!

Drie categorieën De Vrijwilligersprijs Medemblik is onder te verdelen in drie categorieën: de Jonge Vrijwilliger (tot 23 jaar), de Vrijwilliger (vanaf 23 jaar) en de Vrijwilligersorganisatie. Er zijn dus drie winnaars van de Vrijwilligersprijs Medemblik.

Wie verdient volgens jou de prijs? Iedereen kon tot 22 september vrijwilligers aanmelden voor de Vrijwilligersprijs Medemblik.

De genomineerden De vakkundige jury beoordeelt alle aanmeldingen en kiest voor elke categorie drie genomineerden. Van alle genomineerden wordt een filmpje gemaakt waarin zij zich uitgebreid kunnen presenteren. De filmpjes worden vervolgens op 28 oktober op deze website geplaatst.

Stemmen Zodra de genomineerden bekend zijn gemaakt en de filmpjes op deze website zijn geplaatst, kan het stemmen beginnen! Je krijgt de mogelijkheid te stemmen op jouw favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie. De stemperiode is vanaf 28 oktober tot en met 13 november. Direct naar het stemformulier.

En de winnaars zijn… Op 15 november 2019 is het dan zover: de winnaars van de Vrijwilligersprijs Medemblik worden bekend gemaakt! Ook dit jaar zal dit op feestelijke wijze gebeuren en wel in het Stoommachinemuseum in Medemblik. Een besloten feest waar de genomineerden, vrienden en familie en natuurlijk vooral de winnaars flink in het zonnetje worden gezet. Naast de eervolle benoeming tot winnaar van de Vrijwilligersprijs Medemblik 2019, krijgen zij namelijk prachtige prijzen aangeboden door onze sponsors.