Veel mensen in Medemblik doen af en toe of regelmatig vrijwilligerswerk. En deze vrijwilligers mogen best eens extra in het zonnetje gezet worden! Daarom organiseert Vrijwilligerspunt jaarlijks de Vrijwilligersprijs Medemblik in samenwerking met de gemeente Medemblik. Wie worden in 2020 de winnaars van de Vrijwilligersprijs Medemblik? Daar heb jij als inwoner van Medemblik invloed op!

Drie categorieën De Vrijwilligersprijs Medemblik is onder te verdelen in drie categorieën: de Jonge Vrijwilliger (tot 23 jaar), de Vrijwilliger (vanaf 23 jaar) en de Vrijwilligersorganisatie. Er zijn dus drie winnaars van de Vrijwilligersprijs Medemblik.

Wie verdient volgens jou de prijs?
Iedereen kan tot 1 oktober vrijwilligers aanmelden voor de Vrijwilligersprijs Medemblik. Meld jouw favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie aan!

De genomineerden
De vakkundige jury beoordeelt alle aanmeldingen en kiest voor elke categorie drie genomineerden. Van alle genomineerden wordt een filmpje gemaakt waarin zij zich uitgebreid kunnen presenteren. De filmpjes worden vervolgens op 25 oktober op deze website geplaatst.

Stemmen
Zodra de genomineerden bekend zijn gemaakt en de filmpjes op deze website zijn geplaatst, kan het stemmen beginnen! Je krijgt de mogelijkheid te stemmen op jouw favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie. De stemperiode is vanaf 25 oktober tot de dag voor de bekendmaking van de winnaars.

En de winnaars zijn…
Op 13 november 2020 is het dan zover: de winnaars van de Vrijwilligersprijs Medemblik worden bekend gemaakt! De prijsuitreiking zal dit jaar anders worden dan anders, gezien de coronamaatregelen, maar dat het weer feestelijk wordt, is zeker! Naast de eervolle benoeming tot winnaar van de Vrijwilligersprijs Medemblik 2020, krijgen zij ook prachtige prijzen aangeboden. Deze worden nog bekendgemaakt.